Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Ronal the Barbarian

Ronal the Barbarian e најновото цртанче кое ни доаѓа од Данска чија премиера е закажана за 12 септември. Сепак, нека не ве залажува тоа што е цртанче! Од трејлеров не ми личи дека ќе биде наменет за најмладата публика! Интересно е што една од глумиците што го позајмува гласот е Brigitte Nielsen која е позната и по улогата на Црвената Соња во истиоимениот филм од 1985 година.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.