Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Conan the Barbarian


Премиерата на Conan the Barbarian е закажана за 19 август а во главните улоги ќе ги гледаме Ron Perlman и се попоплуарниот Jason Momoa. Останува да видиме само колку ќе биде поуверлив и подобар во улогата од Arnold Schwarzenegger во истоимениот филм од 1982.

Нема одговори до “Conan the Barbarian”

  1. [...] беа телевизиски спотчиња и тизери кои ја затскриваат вистинската природа на новиот Conan [...]

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.