Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Larry Crowne

Larry Crowne е најновиот филм на Tom Hanks и Julia Roberts во кој Hanks се враќа во колеџ по стари години и конечно успева да се пронајде себе си затрескувајќи се во неговата професорка. Звучи доста чудно и сомнително, ама краен суд после премиерата на 1 јули.

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.