Вметни го видеово close
Сподели го видеово close
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
embed тест
Дај оценка embed
Етикети за видеово tags

Transformers: Dark of the Moon

Последниот трејлер за нанјновото продолжение од Transformers франшизата. Ако филмот испадне барем приближно добар како трејлеров, треба да се спремаме за една одлична аудио-визуелна гозба. Останува да се стрпиме до 1 јули и да провериме.

Нема одговори до “Transformers: Dark of the Moon”

  1. [...] прикажува дел од снимањето на вратоломните потфати од Transformers: Dark of the Moon. [...]

  2. [...] тоа, борби до смрт на масивни роботи налик на оние од Transformers сагата. Главна улога е Hugh Jackman кој ќе глуми пропаднат [...]

Коментирај

Мора да си логиран за да коментираш.